Inspiratie

Onderstaand vind je ons gratis aanbod met inspiratie- en muziektips en gratis downloads op het gebied dans en bewegend leren. Werk je met het jonge kind en wil je twee keer per jaar tips en inspiratie over hoe je leerrijke dansactiviteiten kunt inzetten op je groep of in je klas of wil je meer weten over bewegend leren met het jonge kind? Meld je dan aan voor de mailing: Dansverhaal: breng leren in beweging. Wil je zelf dansactiviteiten kunnen maken? Meld je dan aan voor onze online cursus “Je eigen Dansverhaal”.

 

voorleesdagen-2024-banner

GRATIS DOWNLOADS

Schrijf je hier in voor een gratis dansverhaal bij het boek ‘Speeltuin’ (ook zonder boek kun je het dansverhaal goed gebruiken)

Tijdens  ‘Dansverhaal’ worden bewegen op muziek, dans en verhalen met elkaar gecombineerd. Aan de hand van een prentenboek of prentenplaat worden verschillende soorten beweeg- en dansactiviteiten aangeboden. Op deze manier kunnen kinderen het verhaal of begrippen uit het verhaal met hun hele lijf ervaren. Zo worden kinderen op speelse wijze gestimuleerd in hun motorische ontwikkeling, taalontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. Houden de peuters of kleuters uit jouw groep ook zo van bewegen, dansen en verhalen?

Dansverhaal bij het prentenboek “Speeltuin”

Download de gratis les door je in te te schrijven via het formulier. Veel dansplezier!

 

coco-zittend, 3 dans- en muziektips bij Coco kan het!

Klik hier voor meer gratis downloads van Studio Stap op het gebied van bewegend leren, ontwikkeling en opvoeding!

Inspiratie-archief

kbw-2021-dans-muziektips-worden-wat-je-wil

Muziektips KBW 2021
‘Worden wat je wil’

prentenboek-max-en-de-maximonsters

Geef een prentenboek cadeau
Muziektips bij ‘Max en de Maximonsters’

Muziek- en danstips bij Coco kan het!

Muziektips Nationale Voorleesdagen 2021
‘Coco kan het’

6 muziektips bij het kinderboekenweek thema 'En toen...'

Muziektips KBW 2020
‘En toen…’

sint-maarten

Muziektips voor Sint Maarten

4-muziektips-bij-het-sinterklaasfeest.png

Muziektips voor Sinterklaas

Blijf op de hoogte!

Wil je alleen de mailing ontvangen?

Werk je met het jonge kind en wil je tips en inspiratie over hoe je leerrijke dansactiviteiten kunt inzetten op je groep of in je klas. Meld je dan aan voor de mailing: Dansverhaal: breng leren in beweging.

Dansverhaal.nl respecteert natuurlijk je privacy. Voor het sturen van de nieuwsbrieven maken we gebruik van Active Campaign. Alleen met je expliciete toestemming (online: dubbele opt-in | offline: inschrijflijst) wordt je e-mailadres toegevoegd aan de lijst van nieuwsbriefabonnees.

In iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je je eenvoudig weer kunt afmelden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan kun je contact met ons opnemen. De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons privacyreglement.

Waar ben je naar op zoek?