Muziekzoeker ZZP abonnement

Yes! Ik wil snel de juiste muziek vinden!

Individueel

ZZP-abonnement (1)

€ 45,-

per jaar

  • 1 account
  • jaarabonnement
  • 2-wekelijks beweeginspiratie
  • exclusief BTW
  • veilige betaling
  • betaal met iDeal of Creditcard
  • niet-goed-geld-terug (binnen 3 weken)
  • BONUS: inspiratie-webinars terugkijken

Dansverhaal.nl

Muziekzoeker-ZZP abonnement

Subtotal €45.00

Sales tax (21%) €9.45

Totaal bedrag inclusief BTW: €45.00

Wat krijg je?

Zoek muziek op thema
Niet meer zelf minutenlang zoeken naar een geschikt muziekstuk bij een thema. Zoek je thema, kies voor ‘instrumentaal’ of ‘met liedtekst’, beluister de selectie van muziekstukken en maak je keuze!

Bereid je activiteit online direct voor
Wanneer je het juiste muziekstuk hebt gevonden hebt kun je onderaan ieder thema direct je lesactiviteit online voorbereiden. Klaar? Mail de activiteit naar jezelf of sla het op als PDF bestand via de printbutton.

Krijg tweewekelijks inspiratie
Iedere twee weken staat er in de online omgeving “Muziekzoeker” een uitgewerkte activiteit voor je klaar bij één van de muziekstukken die je kunt vinden in de muziekzoeker. Kant en klaar!

Zoek muziek op kern- beweeg- of beleefwoorden
Je kunt ook zoeken op kernwoorden en beweegwoorden. Zoek je geschikte muziek bij het woord ‘oma’? Of zoek je muziek waarop je kunt ‘sluipen’. Klik op het kern-  beweeg- of beleefwoord en vind de juiste selectie!

Voor wie?

De muziekzoeker is een online tool die het professionals makkelijker maakt om sneller passende muziek bij een thema te vinden. Geschikt voor: kleuterleerkrachten, peuterleidsters, activiteitenbegeleiders, logopedisten, dansdocenten, leerkrachten bewegingsonderwijs en pedagogisch medewerkers.

Breng jij leren in beweging?

Nog twijfels?

We hanteren een 100% niet-goed-geld-terug-garantie!

We willen graag dat je de Muziekzoeker zelf kunt ervaren. Wanneer je binnen drie weken van mening bent dat de Muziekzoeker voor jouw organisatie niet passend is, dan horen we het graag. We storten dan met liefde het gehele bedrag weer terug.

FAQ

Waar ben je naar op zoek?