Ik wil op de hoogte blijven!

Mailing: “Dansverhaal, breng leren in beweging”

Werk je met het jonge kind en wil je een update krijgen als de “Muziekzoeker” online gaat en wil je tips en inspiratie over hoe je leerrijke dansactiviteiten kunt inzetten op je groep of in je klas. Meld je dan aan voor de mailing: Dansverhaal: breng leren in beweging.

Dansverhaal.nl respecteert natuurlijk je privacy. Voor het sturen van de nieuwsbrieven maken we gebruik van Active Campaign. Alleen met je expliciete toestemming (online: dubbele opt-in | offline: inschrijflijst) wordt je e-mailadres toegevoegd aan de lijst van nieuwsbriefabonnees.

In iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je je eenvoudig weer kunt afmelden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan kun je contact met ons opnemen. De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons privacyreglement.

Voor wie is de muziekzoeker?

De muziekzoeker is een online tool die het professionals makkelijker maakt om sneller passende muziek bij een thema te vinden. Geschikt voor: kleuterleerkrachten, peuterleidsters, activiteitenbegeleiders, logopedisten, dansdocenten, leerkrachten bewegingsonderwijs en pedagogisch medewerkers.

 

Breng jij leren in beweging?

Wat krijg je?

Zoek muziek op thema
Niet meer zelf urenlang zoeken naar een geschikt muziekstuk bij een thema. Zoek je thema, kies voor ‘instrumentaal’ of ‘met liedtekst’, beluister de selectie van muziekstukken en maak je keuze!

Bereid je activiteit online direct voor
Wanneer je het juiste muziekstuk hebt gevonden hebt kun je onderaan ieder thema direct je lesactiviteit online voorbereiden. Klaar? Mail de activiteit naar jezelf of sla het op als PDF bestand via de printbutton.

Krijg tweewekelijks inspiratie
Iedere twee weken staat er in de online omgeving “Muziekzoeker” een uitgewerkte activiteit voor je klaar bij één van de muziekstukken die je kunt vinden in de muziekzoeker. Kant en klaar!

Zoek muziek op kern- beleef- & beweegwoorden
Je kunt ook zoeken op kernwoorden en beweegwoorden. Zoek je geschikte muziek bij het woord ‘oma’? Of zoek je muziek waarop je kunt ‘sluipen’. Klik op het kern- of beweegwoord en vind de juiste selectie!

De abonnementen

Organisatie abonnement (S): €75,- per jaar
wat krijg je?

Bij het abonnement “Small” krijg je 3 medewerkersaccounts die toegang hebben tot de “Muziekzoeker”. Jullie krijgen een jaar lang toegang tot de “Muziekzoeker” waardoor je makkelijker per thema passende muziek kunt vinden. Je kunt bij ieder thema gelijk je leerrijke dansactiviteit voorbereiden op het het online lesvoorbereidingsformulier. Ben je klaar? Mail je lesvoorbereiding naar jezelf of sla je voorbereiding op als PDF via de print button. Daarnaast krijgen de 3 medewerkers iedere twee weken beweeginspiratie in hun inbox bij één van de muziekstukken die te vinden is in de “Muziekzoeker”. Bespaar kostbare tijd en krijg inspiratie voor slechts € 2,08 per account per maand. Stop searching, start dancing!

Organisatie abonnement (M) : €150,- per jaar
wat krijg je?

Bij een organisatieabonnement “Medium” krijg je 8 medewerkersaccounts die toegang hebben tot de “Muziekzoeker”. Jullie krijgen een jaar lang toegang tot de “Muziekzoeker” waardoor je makkelijker per thema passende muziek kunt vinden. Je kunt bij ieder thema gelijk je leerrijke dansactiviteit voorbereiden op het het online lesvoorbereidingsformulier. Ben je klaar? Mail je lesvoorbereiding naar jezelf of sla je voorbereiding op als PDF via de print button. Daarnaast krijgen de 8 medewerkers iedere twee weken beweeginspiratie in hun inbox bij één van de muziekstukken die te vinden is in de “Muziekzoeker”. Met het organisatieaccount “Medium” bespaar je € 6,25 per account per jaar. Maandelijks bekeken komen de kosten slechts uit op € 1,56 per account per maand. Maak het jezelf en je collega’s makkelijk! Have fun, dance and learn!

Nog twijfels?

We hanteren straks een 100% niet-goed-geld-terug-garantie!

We willen graag dat je de Muziekzoeker zelf kunt ervaren. Wanneer je binnen drie weken van mening bent dat de Muziekzoeker voor jullie organisatie niet passend is, dan horen we het graag. We storten dan met liefde het gehele bedrag weer terug.

Waar ben je naar op zoek?