Kosten & Abonnementsvormen

Onderstaand vind je meer informatie over de verschillende abonnementsvormen. Er zijn drie verschillende abonnementen: een small abonnement (5 accounts) en een medium abonnement (10 accounts) en een ZZP abonnement (1 account). Abonnementen worden afgesloten voor een jaar en worden automatisch verlengd. Er is een opzegtermijn van één maand.

Met het abonnement krijg je toegang tot de online omgeving “Muziekzoeker”. Per thema hebben wij een selectie gemaakt van zowel instrumentale muziek, als muziek met liedteksten zodat je sneller een leerrijke dans- en  bewegingsactiviteiten kunt voorbereiden. Niet meer uren zoeken, maar makkelijk en snel de juiste muziek vinden. Lees hier meer informatie over muziekrechten.

Daarnaast ontvang je iedere twee weken een uitgewerkte leerrijke dansactiviteit. Deze activiteit kun je opslaan op je eigen computer of uitprinten. Kant en klaar, geen voorbereiding afgezien van het verzamelen van benodigd materiaal en de aanschaf van het nummer wanneer jullie het betreffende muziekstuk nog niet in bezit hebben. Zo bouw je in de loop van de tijd een mooie muziekbibliotheek op + een digitale map vol inspirerende lesideeën. Als bonus kunnen abonnees van de Muziekzoeker nu ook alle inspiratie-webinars op elk gewenst moment terugkijken!

Onderstaand vind je meer informatie over de abonnementen.

Breng jij leren in beweging?

Individueel abonnement (S):
wat krijg je?

Bij het abonnement “Small” krijg je 5 medewerkersaccounts die toegang hebben tot de “Muziekzoeker”. Jullie krijgen een jaar lang toegang tot de “Muziekzoeker” waardoor je makkelijker per thema passende muziek kunt vinden. Je kunt bij ieder thema gelijk je leerrijke dansactiviteit voorbereiden op het het online lesvoorbereidingsformulier. Ben je klaar? Mail je lesvoorbereiding naar jezelf of sla je voorbereiding op als PDF via de print button. Daarnaast krijgen de 5 medewerkers iedere twee weken beweeginspiratie in hun inbox bij één van de muziekstukken die te vinden is in de “Muziekzoeker” en kunnen ze op elk gewenst moment de inspiratie-webinars terugkijken. Bespaar kostbare tijd en krijg inspiratie voor slechts € 1,25 per account per maand (excl. btw). Stop searching, start dancing!

Organisatie abonnement (M) :
wat krijg je?

Bij een organisatieabonnement “Medium” krijg je 10 medewerkersaccounts die toegang hebben tot de “Muziekzoeker”. Jullie krijgen een jaar lang toegang tot de “Muziekzoeker” waardoor je makkelijker per thema passende muziek kunt vinden. Je kunt bij ieder thema gelijk je leerrijke dansactiviteit voorbereiden op het het online lesvoorbereidingsformulier. Ben je klaar? Mail je lesvoorbereiding naar jezelf of sla je voorbereiding op als PDF via de print button. Daarnaast krijgen de 10 medewerkers iedere twee weken beweeginspiratie in hun inbox bij één van de muziekstukken die te vinden is in de “Muziekzoeker” en kunnen ze op elk gewenst moment de inspiratie-webinars terugkijken. Maandelijks bekeken komen de kosten slechts uit op € 1,00 per account per maand (excl. btw). Maak het jezelf en je collega’s makkelijk! Have fun, dance and learn!

ZZP abonnement (1) :
wat krijg je?

Bij het ZPP abonnement krijg je een jaar lang toegang tot de “Muziekzoeker”, waardoor je makkelijker per thema passende muziek kunt vinden. Je kunt bij ieder thema gelijk je leerrijke dansactiviteit voorbereiden op het het online lesvoorbereidingsformulier. Ben je klaar? Mail je lesvoorbereiding naar jezelf of sla je voorbereiding op als PDF via de print button. Daarnaast krijg je iedere twee weken beweeginspiratie in je inbox bij één van de muziekstukken die te vinden is in de “Muziekzoeker” en kun je op elk gewenst moment de inspiratiewebinars terugkijken. Voor slechts € 3,75 per maand (excl. btw) bespaar je kostbare (voorbereidings)tijd. It’s time to dance!

 Kies onderstaand het juiste abonnement

Organisatie

Abonnement (S)

€ 75-

per jaar

 • 5 accounts
 • jaarabonnement
 • 2-wekelijks beweeginspiratie
 • voeg zelf eenvoudig groepsleden toe
 • exclusief BTW
 • veilige betaling
 • betaal met iDeal of Creditcard
 • niet-goed-geld-terug
  (binnen 3 weken)
 • BONUS: inspiratie-webinars terugkijken

Dansverhaal.nl

Muziekzoeker-small abonnement

Subtotal €75.00

Sales tax (21%) €15.75

Totaal bedrag inclusief BTW: €75.00

Organisatie

Abonnement (M)

€ 120,-

per jaar

 • 10 accounts
 • jaarabonnement
 • 2-wekelijks beweeginspiratie
 • voeg zelf eenvoudig groepsleden toe
 • exclusief BTW
 • veilige betaling
 • betaal met iDeal of Creditcard
 • niet-goed-geld-terug
  (binnen 3 weken)
 • BONUS: inspiratie-webinars terugkijken

Dansverhaal.nl

Muziekzoeker-medium abonnement

Subtotal €120.00

Sales tax (21%) €25.20

Totaal bedrag inclusief BTW: €120.00

Werk je als ZZP’er en wil je een abonnement op de  “Muziekzoeker”?

Op deze pagina kun je een ZZP-abonnement aanschaffen.

Nog twijfels?

We hanteren een 100% niet-goed-geld-terug-garantie!

We willen graag dat je de Muziekzoeker zelf kunt ervaren. Wanneer je binnen drie weken van mening bent dat de Muziekzoeker voor jullie organisatie niet passend is, dan horen we het graag. We storten dan met liefde het gehele bedrag weer terug.

Bekijk het filmpje

Zoek de juiste muziek simpel en snel!

Waar ben je naar op zoek?