Hoe werkt de muziekzoeker?

De muziekzoeker helpt je om sneller een leerrijke dans- of bewegingsactiviteit op muziek voor te bereiden. Vaak horen we terug van leerkrachten, pedagogisch medewerkers en activiteitenbegeleiders dat ze graag meer met dans en bewegen op muziek willen doen. Het zoeken van de juiste muziek bij een thema of onderwerp kost alleen veel tijd. Tijd die binnen het onderwijs, de kinderopvang en de zorg schaars is.

Om deze reden zijn we gestart met het ontwikkelen van de online leeromgeving “Muziekzoeker”.  In deze online omgeving kun je op thema muziekstukken zoeken waarbij we een selectie hebben gemaakt uit instrumentale nummers en nummers met liedteksten. Wanneer je het juiste muziekstuk gevonden hebt kun je het binnen i-Tunes aanschaffen via je eigen i-Tunes account of het i-Tunes account van je organisatie.

Misschien vraag je je nu af: “Waarom kan ik niet gebruik maken van een van de streamingsdiensten?” Dit heeft te maken met muziekrechten. Op de pagina muziekrechten vertellen we je graag meer hierover. Op deze pagina vind je ook meer informatie over het gebruik van een i-Tunes account binnen een school of organisatie. Op de volgende pagina lees je meer over de kosten en abonnementsvormen.

Ben je benieuwd of de muziekzoeker wat voor je is? Bekijk ons filmpje!

Bekijk het filmpje!

Zoek de juiste muziek, simpel en snel!

de nieuwste thema’s in de muziekzoeker:

Beweeg, dans en leer je mee?

Themaplaatje Wilde dieren - Afrika
Themaplaatje Europa
Themaplaatje Piraten

Waar ben je naar op zoek?