Cursusaanbod & gratis downloads

Onderstaand vind je ons cursusaanbod en verschillende gratis downloads op het gebied dans en bewegend leren. Daarnaast vind je onderstaand ook de filmpjes van de  “Dansverhaal 10-daagse”. Werk je met het jonge kind en wil je tips en inspiratie over hoe je leerrijke dansactiviteiten kunt inzetten op je groep of in je klas of wil je meer weten over bewegend leren met het jonge kind? Meld je dan aan voor de mailing: Dansverhaal: breng leren in beweging.

Cursusaanbod

Cursus “Maak je eigen Dansverhaal”

foto-op-hakken-blauwe-rand

MAAK JE EIGEN DANSVERHAAL!

  • WIL JE BETER AAN KUNNEN SLUITEN BIJ DE BEWEEGBEHOEFTE VAN HET JONGE KIND?
  • ZOU JE GRAAG MEER WILLEN DANSEN IN DE KLAS OF OP JE GROEP?
  • ZOU JE GRAAG MEER VAKOVERSTIJGEND WILLEN WERKEN?
  • WIL JE LEREN HOE JE DANS BEWUST KAN INZETTEN OM DE BREDE ONTWIKKELING VAN KINDEREN TE STIMULEREN?
  • WIL JE EEN DUIDELIJK STAPPENPLAN OM SNELLER EN EENVOUDIGER EEN ‘LEERRIJKE DANSACTIVITEIT’ TE ONTWERPEN?

In verband met COVID-19 zullen er dit jaar geen cursussen “Maak je eigen Dansverhaal” worden aangeboden. In 2021 zullen er weer nieuwe cursussen gepland worden. Ben je geïnteresseerd en wil je een seintje zodra de cursussen worden gepland? Schrijf je dan onderaan deze pagina in voor de nieuwsbrief. Bedankt!

GRATIS DOWNLOADS

Schrijf je hier in voor een gratis  “Kerstdansverhaal” bij het boek ‘Rupsje Nooitgenoeg Kerstmis 123′ (ook zonder boek kun je het dansverhaal goed gebruiken)

Tijdens  ‘Dansverhaal’ worden bewegen op muziek, dans en verhalen met elkaar gecombineerd. Aan de hand van een prentenboek of prentenplaat worden verschillende soorten beweeg- en dansactiviteiten aangeboden. Op deze manier kunnen kinderen het verhaal of begrippen uit het verhaal met hun hele lijf ervaren. Zo worden kinderen op speelse wijze gestimuleerd in hun motorische ontwikkeling, taalontwikkeling en sociaal-emotionele ontwikkeling. Houden de peuters of kleuters uit jouw groep ook zo van bewegen, dansen en verhalen?

Dansverhaal bij “Kerstmis 1,2,3”

Download de gratis les door je in te te schrijven via het formulier. Veel dansplezier!

 

Gratis dansverhaal bij thema kerst

Klik hier voor meer gratis downloads van Studio Stap op het gebied van bewegend leren, ontwikkeling en opvoeding!

Dansverhaal 10-daagse

In maart 2020 organiseerde Maaike vanwege de corona-maatregelen de Dansverhaal 10-daagse om ouders en kinderen te ondersteunen in deze periode van thuisblijven. Veel dansplezier! Let op: om de filmpjes te kunnen bekijken dienen de marketingcookies geaccepteerd te worden.

Introductie:
“Dansverhaal 10-daagse”

Dag 1: thema
“onderwaterwereld”

Dag 2: thema
“rupsen en vlinders”

Dag 3: thema
“gezond eten”

Dag 4: thema
“feest”

Dag 5: thema
“van top tot teen”

Introductie week 2:
“Dansverhaal Spot de Beer”

Dag 6: Spot de beer:
“maisveld & moeras”

Dag 7: Spot de beer:
“berg & rivier”

Dag 8: Spot de beer:
“grot & speeltuin”

Dag 9: Spot de beer:
“bos & mieren”

Dag 10: Spot de beer:
“doolhof & bijen”

Naar het filmpje!

Zoek de juiste muziek simpel en snel!

Blijf op de hoogte!

Wil je alleen de mailing ontvangen?

Werk je met het jonge kind en wil je een update krijgen als de “Muziekzoeker” online gaat en wil je tips en inspiratie over hoe je leerrijke dansactiviteiten kunt inzetten op je groep of in je klas. Meld je dan aan voor de mailing: Dansverhaal: breng leren in beweging.

Dansverhaal.nl respecteert natuurlijk je privacy. Voor het sturen van de nieuwsbrieven maken we gebruik van Active Campaign. Alleen met je expliciete toestemming (online: dubbele opt-in | offline: inschrijflijst) wordt je e-mailadres toegevoegd aan de lijst van nieuwsbriefabonnees.

In iedere nieuwsbrief staat een link waarmee je je eenvoudig weer kunt afmelden. Mocht dit onverhoopt niet lukken dan kun je contact met ons opnemen. De adressen van de nieuwsbrief worden alleen gebruikt voor verzending van de nieuwsbrief en worden niet aan derden verstrekt. Voor meer informatie verwijzen we je graag naar ons privacyreglement.

Waar ben je naar op zoek?